Banner Image
Ontdek waarom de keuze van brillenglazen net zo belangrijk is als het brilmontuur. Bij Optiek Van Bignoot helpen we je bij het vinden van de perfecte glazen voor jouw unieke behoeften. Verbeter jouw zicht en comfort vandaag nog!

Stockglazen

Ons concurentieel gamma stockglazen, snel leverbaar en verkrijgbaar in een sferisch of asferisch design. De glazen zijn beschikbaar in diverse verdunningsraden en coatings.

Eyezen Kids | Start | Boost

Eyezen glazen leveren een comfortabel zicht en helpen vermoeidheid van de ogen te verminderen. De Eyezen glazen kunnen optioneel uitgerust
worden met Eyezen Boost. Dit is een krachtige ondersteuning die de vermoeidheid van de ogen reduceert door de leesbaarheid van kleine tekens te verbeteren en daardoor de drager helpt bij het aannemen van een natuurlijkere houding tijdens het gebruik van digitale apparaten.

Myopie management of myopie controle met Essilor Stellest en Hoya MiYOSMART brilglazen

Dankzij Essilor® Stellest™ en Hoya MiYOSMART brillenglazen is het
mogelijk om de progressie van bijziendheid onder controle te houden. Hoe eerder de progressie van myopie bij uw kind onder controle is, hoe minder impact het op de lange termijn zal hebben. De glazen vertragen de progressie van myopie met gemiddeld 67%.

Varilux Classic | E series | Xr series

Met Varilux® multifocale brillenglazen heeft u een comfortabel en helder zicht waardoor u dichtbij, veraf en alle afstanden daar tussenin scherp
ziet. Innoverende technologieën verzekeren u van maximaal kijkcomfort aangepast aan uw levensstijl. We adviseren je graag bij de keuze van jouw gepersonaliseerde multifocale oplossingen.

Xperio Sun

Zonneglazen voor iedere brildrager en situatie. Met het Xperio sun gamma bieden we een compleet assortiment zonneglazen op sterkte aan. Optische zuiverheid, bescherming en een modieuze uitstraling vormen de uitgangspunt van dit gamma glazen.

Exceptio | Special lenses

Dankzij onze samenwerking met het Special lenses lab kunnen we een oplossing bieden voor het corrigeren van de meest uitdagende afwijkingen van -40.00D tot +30.00D

Kolorblind glazen voor kleurenblinden

De KolorBlind glazen verhogen merkbaar het contrast tussen de
gedempte kleursignalen en optimaliseren het kleurenzicht.
Deze glazen corrigeren de meest voorkomende varianten: Protanopie en Deuteranopie.