De nieuwste ontspiegelingslaag Crizal Sapphire

De nieuwste ontspiegelingslaag Crizal Sapphire

Optiek Van Bignoot in Gent is blij om als één van de eerste optiekzaken in België de ‘CRIZAL® SAPPHIRE +™ COATING’ van Essilor te kunnen voorstellen. Deze nieuwe ontspiegelingslaag zal vanaf 6 maart beschikbaar zijn.

De Crizal Sapphire + biedt een antwoord op toenemende weerkaatsingen, schitteringen en vermoeide ogen in onze steeds meer verlichte leefomgeving. Deze nieuwste ontspiegelingslaag beperkt reflecties tot een minimum en  is tevens de ideale coating voor brildragers die zich storen aan de blauw of groene restreflectie op hun glazen. . Dit maakt dat het glas er esthetisch nog mooier uitziet.


Crizal Sapphire + houdt rekening met lichtinval uit alle hoeken en reduceert de reflecties die hierdoor veroorzaakt worden. De reflecties via zowel de voor- als achterzijde van het brillenglas worden geneutraliseerd. Deze prestatie wordt mogelijk gemaakt door de gepatenteerde 360° Multi-Angular Technology™. Deze technologie voorkomt reflecties zodat het zicht helderder en natuurlijker wordt.

Naast de bescherming tegen reflecties biedt Crizal Sapphire+ ook bescherming tegen de vijanden van helder zicht: krassen, vlekken, vet, stof, water en UV licht. 

De laatste nieuwigheden in onze winkel

RSS
Stellest ™ het brillenglas dat Myopie afremt

Stellest ™ het brillenglas dat Myopie afremt

Kevin Van Bignoot

Essilor Stellest ™ is vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel. Dit brillenglas ontwikkeld voor kinderen, heeft als doel de strijd aan te gaan met progressieve bijziendheid....

Wij aanvaarden Jouw consumptiecheque!

Wij aanvaarden Jouw consumptiecheque!

Kevin Van Bignoot

Voor de aankoop van je bril, zonnebril of contactlenzen kan je gebruik maken van consumptiecheques. Zowel Eden Red, Sodexo als Monizze.