MORROW Autofocale brillenglazen

MORROW Autofocale brillenglazen

Dragen we in de toekomst Morrow autofocale brillen?

In 1959 introduceerde het huidige Essilor het eerste gecommercialiseerde multifocale brillenglas. 60 jaar later zijn multifocale brillenglazen volledig ingeburgerd en geëvolueerd dat ze zo veel mogelijk inspelen op ons huidig kijkgedrag. Maar mogen we een 60 jaar oud concept in vraag stellen?

Paul Marchal en Jelle De Smet voerden de denkoefening uit en richten in 2016 Morrow op. Hun doel is het eerste autofocale brillenglas op de markt te brengen.

Morrow is een spin-off van de U-Gent en Imec, het technologiebedrijf stelde haar eerste prototype voor op Mido, de vakbeurs voor de Optiekmarkt.

De Autofocale bril corrigeert het zicht elektronisch. Een elektrische impuls, momenteel in de vorm van een knopje, laat de brildrager toe de sterkte te wijzigen naar lees of vertecorrectie.

Wil je samen met ons deze technologische innovatie opvolgen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief die terug te vinden is onderaan deze pagina.

 

Update: de Morrow autofocale brillen zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel

De laatste nieuwigheden in onze winkel

RSS
Stellest ™ het brillenglas dat Myopie afremt

Stellest ™ het brillenglas dat Myopie afremt

Kevin Van Bignoot

Essilor Stellest ™ is vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel. Dit brillenglas ontwikkeld voor kinderen, heeft als doel de strijd aan te gaan met progressieve bijziendheid....

Wij aanvaarden Jouw consumptiecheque!

Wij aanvaarden Jouw consumptiecheque!

Kevin Van Bignoot

Voor de aankoop van je bril, zonnebril of contactlenzen kan je gebruik maken van consumptiecheques. Zowel Eden Red, Sodexo als Monizze.