Uitbreiding Eyezen gamma met eyezen start

Uitbreiding Eyezen gamma met eyezen start

In de digitale wereld van vandaag verandert ons kijkgedrag en onze houding. Eyezen start brilglazen zijn ontworpen voor kinderen en volwassenen die vaak moeten schakelen tussen ver en nabijzicht.

Omdat standaard glazen zich focussen op een meest comfortabele zicht bij het kijken in de verte, zorgen deze voor een extra inspanning voor nabij. Bij een standaard unifocaal glas zal een blikrichting voor nabij buiten het optisch centrum, voor een ongewenste optische fout zorgen. Als drager van een bril identificeer je dit verlies aan zichtscherpte mogelijk niet, maar de ogen werken op dat moment wel harder om het verlies aan zicht te compenseren, wat vermoeide ogen kan veroozaken. 

Eyezen start glazen hebben 2 geoptimaliseerde focusspunten in het glas verwerkt. De eyezen start glazen maken gebruik van de Dualoptim technologie. Met deze technologie optimaliseren we het volledige glasoppervlak voor zowel het vertezicht als het nabijzicht. Op basis van locatie en kijkrichting geniet je als brildrager van de juiste sterkte over het volledige glasoppervlak.

Daarbij beschermt het Eye Protect System je ogen tegen hinderlijk blauwviolet licht.

Geniet van de gratis Omium verzekering bij de Eyezen start glazen.

De laatste nieuwigheden in onze winkel

RSS
Stellest ™ het brillenglas dat Myopie afremt

Stellest ™ het brillenglas dat Myopie afremt

Kevin Van Bignoot

Essilor Stellest ™ is vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel. Dit brillenglas ontwikkeld voor kinderen, heeft als doel de strijd aan te gaan met progressieve bijziendheid....

Wij aanvaarden Jouw consumptiecheque!

Wij aanvaarden Jouw consumptiecheque!

Kevin Van Bignoot

Voor de aankoop van je bril, zonnebril of contactlenzen kan je gebruik maken van consumptiecheques. Zowel Eden Red, Sodexo als Monizze.