Stellest ™ het brillenglas dat Myopie afremt

Stellest ™ het brillenglas dat Myopie afremt

Essilor Stellest ™ is vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel. Dit brillenglas ontwikkeld voor kinderen, heeft als doel de strijd aan te gaan met progressieve bijziendheid. Klinische studies laten zien dat de progressie van bijziendheid met 67% wordt vertraagd ten opzichte van kinderen met gewone brillenglazen, wanneer ze elke dag ten minste 12 uur worden gedragen.

Het Stellest ™ -brillenglas  is ontworpen met een exclusieve en baanbrekende technologie genaamd "H.A.L.T." technologie (Highly Aspherical Lenslet Target) door Essilors toonaangevende onderzoeks- en ontwikkelingsteams. Het is het resultaat van meer dan 30 jaar academische studies, productontwerp en samenwerking met de beste onderzoeksinstituten en bijziendheidsexperts.
 
Het Stellest ™ -brillenglas  biedt correctie van bijziendheid en scherp zicht veraf door een enkele zone en beheersing van bijziendheid via H.A.L.T. technologie. De H.A.L.T. technologie bestaat uit een constellatie van asferische lensjes verspreid over 11 ringen en is ontworpen om voor het eerst een ‘signaalvolume’ te creëren dat de verlenging van het oog vertraagt. De kracht van elke ring is ingenieus bepaald om een signaalvolume altijd voor het netvlies te garanderen en zijn vorm te volgen, om een consistente vertraging van de myopie te bereiken.

Aarzel niet ons te contacteren indien je meer informatie wil of denkt dat jouw kinderen hiervoor in aanmerking kunnen komen. 

De laatste nieuwigheden in onze winkel

RSS
Wij aanvaarden Jouw consumptiecheque!

Wij aanvaarden Jouw consumptiecheque!

Kevin Van Bignoot

Voor de aankoop van je bril, zonnebril of contactlenzen kan je gebruik maken van consumptiecheques. Zowel Eden Red, Sodexo als Monizze.

MiYOSMART het brillenglas dat myopie afremt

MiYOSMART het brillenglas dat myopie afremt

Christiaan Van Bignoot

In de loop van 2021 zal HOYA Vision care haar MiYOSMART brillenglas lanceren in de BENELUX.  Dit brillenglas werd ontwikkeld om myopie bij kinderen aan...